Kleij heeft ieder soort Velux raamdecoratie die u zich kunt wensen. Wij bieden u een mooie collectie van kwaliteitsmaterialen en decoratieve kleuren en dessins. Geef ook kleur en sfeer aan uw interieur! Kies één van de 175 kleuren en dessins uit onze collectie.

Verduisterende rolgordijnen
Het verduisterende rolgordijn is in gesloten toestand 99% lichtdicht en dus uitermate geschikt voor slaapkamers. De speciale thermocoating aan de achterzijde is sterk reflecterend en houdt voor een deel ongewenste warmte buiten.
Rolgordijnen
Een effectieve, decoratieve en praktische oplossing, die zorgt voor privacy. Een rolgordijn heeft een lichtdoorlatende stof. Een rolgordijn met zijgeleiding is te combineren met een geplisseerd gordijn type FPL.
 
Geplisseerde gordijnen
Geplisseerde gordijnen zorgen voor prachtige kleuren en lichteffecten en hebben bovendien een enigzins isolerende functie. Geplisseerd gordijn type FPL is bovendien te combineren met verduisteringsgordijn type DKL of rolgordijn type RFL.
 
Jaloezieën
Jaloezieën zijn elegant, praktisch en tijdloos. De klassieke manier om zowel de richting als de intensiteit van de lichtinval te regelen. Ideaal voor vochtige ruimten zoals badkamers of keukens.
 
Buitenzonweringen
Een eenvoudige en effectieve manier om ongewenste zonnewarmte te reduceren met maar liefst 83%, doordat het product het product aan de buitenzijde van het dakvenster is geplaatst.
 
Insectenhorren
Een effectieve oplossing om vervelende insecten te weren terwijl het dakvenster geopend is.
 
Bedieningssystemen voor raamdecoratie
Eenvoudige bediening voor raamdecoratieproducten, dakvensters en rolluiken.