Plooi-mogelijkheden

plooi mogelijkheden

Als u uw gordijnen heeft uitgekozen, helpt Kleij Tapijten en Gordijnen u graag bij het kiezen van een plooi naar uw smaak. Wij hebben diverse plooien in ons assortiment. Hieronder vindt u de verschillende plooien met voorbeelden en een korte toelichting.

Enkele plooien

Voor een speels interieur met een artistieke touch zijn overgordijnen met een enkele plooi het juiste antwoord. Een enkele plooi heeft de minste stof nodig om het raam te bedekken en heeft een nonchalant effect. Ze worden in het geheel ingestikt en blijven desondanks verstelbaar.

Vlinderplooi

De vlinderplooi, ook wel een dubbele plooi genoemd, lijkt op een enkele plooi maar heeft, zoals de naam al doet vermoeden, twee plooien in plaats van één. Bij een vlinderplooi ontstaat er meer regelmaat in de plooi-valling.

Triploplooi

Voor wie een zeer rijke uitstraling wenst van de gordijnen, is de driedubbele plooi, ook wel de triploplooi genoemd, een mooi alternatief voor de vlinderplooi. Bij deze plooi worden drie enkele plooien samen genomen en aan elkaar gestikt.

Bij alle deze plooien kunt u kiezen uit een plooihoogte van 6, 8, 10, 12 of 15-16 centimeter. Wij geven u graag advies, indien gewenst.

Wave-plooi

Daarnaast heeft Kleij Gordijnen en Tapijten ook wave-gordijnen. Een wave gordijn bestaat uit een speciale band die wordt ingestikt aan de bovenkant van het gordijn waarin weer kunststof haken zitten die op een vaste afstand van elkaar hangen. Zo krijgt de stof een elegant en strak ‘wave-effect’ (S-vorm).

Ingeslagen ringen

Ingeslagen ringen zorgen voor een gelijkwaardige plooiing. Een gordijnroede is in dit geval nodig voor de bevestiging van uw gordijnen. De toevoeging van een gordijnroede zorgt voor een geheel andere uitstraling dan de wave-plooi.

Platte plooi

Wanneer u voor vitrages kiest, heeft u bovendien de mogelijkheid om te kiezen voor een platte plooi, ook wel stolpplooi genoemd. Platte plooien bestaan zowel uit 250 procent als 310 procent.

Kleij Gordijnen en Tapijten‎
4.7
Gebaseerd op 63 beoordelingen
powered by Google
yuenni tangyuenni tang
14:23 18 Feb 22
Jeroen heeft bij ons ook in de benedenverdieping de plisségordijnen opgehangen en wat zijn wij weer tevreden! Wat een passie en vakmanschap heeft Jeroen!
Inge Van klaverenInge Van klaveren
09:34 14 Nov 21
Wij zijn super tevreden met het resultaat. Jeroen heeft ons geholpen om de juiste keuze te maken voor gordijnen. Wat ik fijn vind, is dat hij dan ook zelf alles komt opmeten en komt monteren. Je hebt dus altijd met dezelfde persoon te maken. Daarnaast een fijn mens, passievol en oprecht. Bedankt voor jullie goede service. Tot de volgende keer.
Huub van den AkkerHuub van den Akker
14:06 23 Oct 21
We hebben gordijnen gekocht bij Kleij. We zijn hier zeer tevreden over in het bijzonder over het advies hieromtrent en ook over het advies m.b.t. het leggen van de vloer die we elders hadden gekocht. Jeroen is zeer sympathiek en passievol. Helemaal top!
William van OlstWilliam van Olst
12:07 04 Aug 21
Zeer fijne ervaring mee. Snelle, en vooral belangrijk goede service!Na het inplannen van een afspraak komt Jeroen langs om alles in te meten, geeft goed en gericht advies en is gedreven in zijn werk. De montage is ook zo gedaan. Zoals dit bedrijf met hun klanten omgaan kunnen vele een voorbeeld aan nemen.
Aniek MarissinkAniek Marissink
10:09 11 May 21
Jeroen heeft passie voor zijn vak. Vakkundig geholpen en goede service. Erg tevreden!
Ellen BressersEllen Bressers
06:37 19 Feb 21
Afgelopen week is Jeroen onze gordijnen (inclusief fles bubbels!) komen brengen en ophangen. In de drie keer dat we contact hebben gehad met Kleij Gordijnen zijn we alle drie de keren super goed geholpen! De eerste keer in de winkel uitgebreid advies gehad en er is direct een afspraak gepland om thuis te komen kijken. Tijdens deze afspraak thuis hebben wij weer een uitgebreid advies gekregen op basis van onze inrichting en smaak. Dat heeft ervoor gezorgd dat we nu deze prachtige gordijnen in huis hebben hangen in plaats van de saaie grijze gordijnen die wij in eerste instantie in gedachten hadden. Een 10 voor service én kwaliteit!
Ronald MulderRonald Mulder
20:42 11 Nov 20
Na een probleem met onze duettes ook dit keer weer zeer snelle en persoonlijke service!!
Richard LuijkRichard Luijk
09:17 01 Oct 20
Opnieuw een goede service, duidelijke afspraken en mooi resultaat! Wij zij zeer tevreden👌

Kleij Gordijnen en Tapijten
Nieuwe Haagdijk 3
4811 TB Breda
TEL.: 0031 (0)76-5215976

website : kleij.com
mail : info@kleij.com