Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn weer helemaal terug van weggeweest. En, als u het ons vraagt, terecht, aangezien deze tijdloze raamdecoratie past perfect in ieder interieurs, van modern tot klassiek. Met vouwgordijnen kunnen eenvoudig verschillende sferen gecreëerd worden: met het sluiten van de vouwgordijnen creëert u een veilige, geborgen sfeer, maar als u liever geniet van de zon en het buitenleven, dan opent u de vouwgordijnen in een handomdraai. U kunt helemaal zelf bepalen wat u het liefst heeft: u kunt kiezen voor een extra voering, semi-transparant of juist voor een verduisterend vouwgordijn. Vouwgordijnen worden afgewerkt met baleinen aan de achterkant. Deze baleinen zorgen ervoor dat het gordijn netjes recht blijft hangen.

Vouwgordijnen zijn er in talrijke dessins en prachtige stoffen. Bij Kleij Gordijnen en Tapijten hebben wij een uitgebreid assortiment aan vouwgordijnen. Vanzelfsprekend hebben wij ook bijpassende gordijnen in dezelfde stof als de vouwgordijnen.

De luxe vouwgordijnen bij Kleij Gordijnen en Tapijten worden volledig op maat gemaakt en worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld en gemaakt. Wij komen de precieze maten thuis bij u opmeten en monteren de vouwgordijnen bij u thuis zodra deze in ons atelier gemaakt zijn. Ook voor onderhoud of reiniging van uw vouwgordijnen bij u bij Kleij Gordijnen en Tapijten te Breda aan het juiste adres.

Kleij Gordijnen en Tapijten
Nieuwe Haagdijk 3
4811 TB Breda
TEL.: 0031 (0)76-5215976