Bezoek ook
onze andere websites

Markiezen

Markiezen

Markiezen

Een markies is een van de oudste typen zonweringssystemen en bestaat uit een markieskap en het markiesgeraamte waarop het doek wordt vastgezet. Het doek blijft in opgetrokken toestand gedeeltelijk geplooid en onbeschermd. Doordat de zijkanten gesloten zijn, wordt ook van opzij invallende zon geweerd. Door de klassieke uitstraling van een markies biedt het een romantische beschaduwing van uw raam of terras.

De combinatie van een grote functionaliteit en een romantische en klassieke uitstraling zorgen ervoor dat uw huis precies de uitstraling heeft waarnaar u op zoek bent. Kleij Gordijnen en Tapijten biedt u een uitgebreide keuze aan markiezen en wij voorzien u dan ook graag van een persoonlijk advies op maat.

In onze winkel hebben wij een grote collectie van markiezen zodat u kunt zien wat het beste bij u past. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis om vrijblijvend advies te geven over wat het beste bij uw wensen en uw interieur past. Als u vervolgens een keuze gemaakt heeft, worden de markiezen in ons atelier gemaakt en komen wij de markiezen bij u ophangen. Ook voor het schoonmaken en/of reinigen van uw markiezen helpen we u graag verder bij Kleij Gordijnen en Tapijten.

markies