Tapijten

Kleij Gordijnen en Tapijten levert hoogwaardige kwaliteit en vindt het belangrijk dat u producten lang mee gaan. Goed onderhoud is daarbij essentieel. Zowel op het gebied van gordijnen, tapijten en vloeren vindt u hieronder per categorie een aantal handige tips en adviezen. Mocht u nog andere vragen hebben of graag meer informatie ontvangen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze winkel. We staan u graag te woord en denken graag met u mee!

James

Om uw tapijt, kleed of meubel te reinigen, adviseren wij u de producten van James. James lost uw vlekken op! James geeft advies om bijv. een rode wijn vlek of koffievlek te verwijderen uit tapijt, kleed of meubel, maar ook o.a. chocolade, fruit of vetvlekken.

Met James tips is de schoonmaak en vlekverwijdering eenvoudig en succesvol.
Voor alle producten kunt u kijken op de site http://www.james.eu/nl/

TMC

Om uw tapijt in topconditie te houden adviseren wij u om uw tapijt regelmatig te stofzuigen. Gebruikt u hierbij vooral ook de borstel. Dit zorg er namelijk voor dat de polen en lussen weer overeind gezet worden zodat uw tapijt weer fris oogt.

Als uw tapijt een extra intensieve onderhoudsbeurt nodig heeft, dan hebben wij daarvoor de nodige producten. Afhankelijk van het type tapijt raden wij u James Vlekkenwater of TMC 520 van Hacom aan. Komt u gerust bij ons langs om u uitgebreid voor te laten lichten over deze producten en het gebruik ervan. Zo voorkomt u teleurstelling en blijft uw tapijt in topvorm! (voor meer informatie, zie ‘schoonmaken’ op deze website) 

Voor alle producten kunt u kijken op de site http://tmc520.nl/

Forbo monel / Cleaner / Polish

Om zo lang mogelijk van uw marmoleum / linoleum te genieten is het belangrijk deze goed te onderhouden. Vloeronderhoud is belangrijk voor het reinigen van het oppervlak en voor het aanbrengen van een beschermende waslaag. Hieronder treft u een aantal vloeronderhoudsmiddelen die Kleij Gordijnen en Tapijten adviseert.