Tapijten

Bij Kleij Gordijnen en Tapijten bent u aan het juiste adres voor een grote variëteit aan tapijten. In ons assortiment vindt u een breed aanbod aan verschillende soorten en kleuren tapijten. Door verschillend materiaalgebruik en diverse structuren heeft elk tapijt een eigen specifieke gebruikswaarde. Stuk voor stuk zijn het producten waarin de begrippen kwaliteit, originaliteit en functionaliteit centraal staan. Kortom, wat voor soort tapijt u ook zoekt, u vindt het bij Kleij Gordijnen en Tapijten te Breda.

Als we het over tapijt hebben, is er onderscheid te maken in een aantal productietechnieken en in verschillende materialen die gebruikt kunnen worden. De meest voorkomende materialen zijn natuurlijke wol en synthetische materialen. Ook zijn sisal, kokos, jute en katoen materialen waarvan uw tapijt gemaakt kan worden. Bij Kleij Gordijnen en Tapijten adviseren wij u graag welke van de materialen, en welke kleur, het beste past bij uw wensen en uw interieur.

Niet alleen voor de aanschaf van een tapijt bent u bij Kleij Gordijnen en Tapijten aan het juiste adres, ook voor het onderhouden en reinigen van uw tapijt helpen wij u graag verder. U kunt bij ons terecht voor onderhoudsproducten, maar ook kunnen wij het tapijt voor u reinigen indien gewenst.

Kleij Gordijnen en Tapijten
Nieuwe Haagdijk 3
4811 TB Breda
TEL.: 0031 (0)76-5215976