Traploper van tapijt

Traploper van tapijt

Lange tijd is de traploper uit de gratie geweest, maar hij is weer helemaal terug. En terecht, want met tapijt op de trap hebt u een trap die warm en zacht aanvoelt en -doet. Trappen worden vaak vergeten, maar zijn een belangrijk onderdeel van uw huis. De meeste trappen bevinden zich meteen in de gang bij de voordeur en staan dus erg in het zicht. Het is daarom belangrijk dat de trap een fijne sfeer oproept, zodat u, en andere mensen, zich meteen thuis voelen. Een traploper van tapijt straalt luxe uit en zorgt bovendien voor een hele goede geluidsdemping. En zorgt een traploper van tapijt er voor dat uw trap minder glad is zodat de kans dat u uitglijdt een stuk kleiner wordt.

Een traploper van tapijt kan gelegd worden bij een normale trap, maar ook bij een open trap is het idee van een traploper toe te passen. De treden van de trap worden in dat geval bekleed met tapijt, terwijl de randen open blijven.

Bij Kleij Gordijnen en Tapijten bieden wij u een grote collectie traplopers van tapijt in de meest uiteenlopende kleuren, dessins en materialen. Indien gewenst is het ook mogelijk om gebruik te maken van verschillende kleuren tapijt in één traploper. Uiteraard zijn al onze traplopers van hoogstaande kwaliteit en uitsluitend van de beste leveranciers. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van traplopers van tapijt. In de winkel hebben wij een breed assortiment traplopers die we u graag laten zien.