Traploper van tapijt

Traploper van tapijt

Lange tijd is de traploper uit de gratie geweest, maar hij is weer helemaal terug. En terecht, want met tapijt op de trap hebt u een trap die warm en zacht aanvoelt en -doet. Trappen worden vaak vergeten, maar zijn een belangrijk onderdeel van uw huis. De meeste trappen bevinden zich meteen in de gang bij de voordeur en staan dus erg in het zicht. Het is daarom belangrijk dat de trap een fijne sfeer oproept, zodat u, en andere mensen, zich meteen thuis voelen. Een traploper van tapijt straalt luxe uit en zorgt bovendien voor een hele goede geluidsdemping. En zorgt een traploper van tapijt er voor dat uw trap minder glad is zodat de kans dat u uitglijdt een stuk kleiner wordt.

Een traploper van tapijt kan gelegd worden bij een normale trap, maar ook bij een open trap is het idee van een traploper toe te passen. De treden van de trap worden in dat geval bekleed met tapijt, terwijl de randen open blijven.

Bij Kleij Gordijnen en Tapijten bieden wij u een grote collectie traplopers van tapijt in de meest uiteenlopende kleuren, dessins en materialen. Indien gewenst is het ook mogelijk om gebruik te maken van verschillende kleuren tapijt in één traploper. Uiteraard zijn al onze traplopers van hoogstaande kwaliteit en uitsluitend van de beste leveranciers. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van traplopers van tapijt. In de winkel hebben wij een breed assortiment traplopers die we u graag laten zien.

Kleij Gordijnen en Tapijten‎
4.7
Gebaseerd op 63 beoordelingen
powered by Google
yuenni tangyuenni tang
14:23 18 Feb 22
Jeroen heeft bij ons ook in de benedenverdieping de plisségordijnen opgehangen en wat zijn wij weer tevreden! Wat een passie en vakmanschap heeft Jeroen!
Inge Van klaverenInge Van klaveren
09:34 14 Nov 21
Wij zijn super tevreden met het resultaat. Jeroen heeft ons geholpen om de juiste keuze te maken voor gordijnen. Wat ik fijn vind, is dat hij dan ook zelf alles komt opmeten en komt monteren. Je hebt dus altijd met dezelfde persoon te maken. Daarnaast een fijn mens, passievol en oprecht. Bedankt voor jullie goede service. Tot de volgende keer.
Huub van den AkkerHuub van den Akker
14:06 23 Oct 21
We hebben gordijnen gekocht bij Kleij. We zijn hier zeer tevreden over in het bijzonder over het advies hieromtrent en ook over het advies m.b.t. het leggen van de vloer die we elders hadden gekocht. Jeroen is zeer sympathiek en passievol. Helemaal top!
William van OlstWilliam van Olst
12:07 04 Aug 21
Zeer fijne ervaring mee. Snelle, en vooral belangrijk goede service!Na het inplannen van een afspraak komt Jeroen langs om alles in te meten, geeft goed en gericht advies en is gedreven in zijn werk. De montage is ook zo gedaan. Zoals dit bedrijf met hun klanten omgaan kunnen vele een voorbeeld aan nemen.
Aniek MarissinkAniek Marissink
10:09 11 May 21
Jeroen heeft passie voor zijn vak. Vakkundig geholpen en goede service. Erg tevreden!
Ellen BressersEllen Bressers
06:37 19 Feb 21
Afgelopen week is Jeroen onze gordijnen (inclusief fles bubbels!) komen brengen en ophangen. In de drie keer dat we contact hebben gehad met Kleij Gordijnen zijn we alle drie de keren super goed geholpen! De eerste keer in de winkel uitgebreid advies gehad en er is direct een afspraak gepland om thuis te komen kijken. Tijdens deze afspraak thuis hebben wij weer een uitgebreid advies gekregen op basis van onze inrichting en smaak. Dat heeft ervoor gezorgd dat we nu deze prachtige gordijnen in huis hebben hangen in plaats van de saaie grijze gordijnen die wij in eerste instantie in gedachten hadden. Een 10 voor service én kwaliteit!
Ronald MulderRonald Mulder
20:42 11 Nov 20
Na een probleem met onze duettes ook dit keer weer zeer snelle en persoonlijke service!!
Richard LuijkRichard Luijk
09:17 01 Oct 20
Opnieuw een goede service, duidelijke afspraken en mooi resultaat! Wij zij zeer tevreden👌

Kleij Gordijnen en Tapijten
Nieuwe Haagdijk 3
4811 TB Breda
TEL.: 0031 (0)76-5215976

website : kleij.com
mail : info@kleij.com