Bezoek ook
onze andere websites

Veranda

Veranda

Veranda

Thuis is de plek waar je het meest geniet. Een veranda geeft je niet alleen meer leefruimte, maar ook meer ruimte om lekker te genieten. Met een veranda kunt u het hele jaar door genieten van het buitenzijn.

Een veranda is een mooie en doelmatige zonwering die toepasbaar is bij serres en overkappingen. Een veranda is de perfecte manier om de temperatuur te regelen. In de zomer is uw veranda heerlijk koel en in het vroege voorjaar kunt u lekker buiten zitten zonder last te hebben van de kou of de laagstaande zon.

De kap, geleiders en onderlijst van de veranda zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. In de onderlijst wordt veerspanning opgebouwd voor het strak houden van het doek. Veranda’s worden bij Kleij Gordijnen en Tapijten standaard uitgevoerd met elektrische bediening.

In onze winkel aan de Nieuwe Haagdijk te Breda laten we u graag ons brede aanbod veranda’s zien. We komen vanzelfsprekend ook graag vrijblijvend bij u thuis langs om samen de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Klantgerichtheid en klantentevredenheid staan hoog in het vaandel bij Kleij Gordijnen en Tapijten.