Bezoek ook
onze andere websites

Vrijstaande zonwering Cubola

Vrijstaande zonwering Cubola

Vrijstaande zonwering

De Cubola Summerlight is de eerste versie van de Cubola serie en zoals de naam doet vermoeden is het een Kubusvormig zonweringssysteem. Dit unieke design kan in praktisch iedere situatie toegepast worden. Dit kan vrijstaand zijn maar ook als aanbouw aan de gevel of op een muur. De Cubola Summerlight kan aan alle zijdes eindeloos gekoppeld worden om grote schaduw oppervlaktes te creëren. 

Het unieke aan dit systeem is dat het doek aan 1 zijde gedeeltelijk naar beneden kan zakken ter bescherming tegen de laagstaande zon of voor het aflopen van water. Het doek kan uiteraard ook volledig in de cassette verdwijnen en is zo ideaal beschermd tegen de weersomstandigheden.

Om een zijkant af te sluiten kan er gekozen worden voor een SolidScreen en zo kan er wat extra privacy gecreërd worden.

De Cubola Piazzola gaat verder waar de Cubola Summerlight ophoudt. Deze doorontwikkeling, waarbij er gekozen is voor het gebruik van een zwaardere buis 85, heeft tot gevolg dat er een maximale breedte van 6000 mm mogelijk is. Uiteraard is ook dit type aan alle kanten koppelbaar om een zo groot mogelijk schaduwvlak te creëren.

Om doorzakken te voorkomen is de ligger aan de voorzijde verstevigd met een inwendig profiel en wordt de bovenrol ondersteund middels een glijlager. Het doek blijft ook in deze brede uitvoering mooi strak dankzij de treklijst met spansysteem.

De Cubola Solidare is de laatste ontwikkeling binnen de Cubola familie.
Hier komt de technologie uit de Solidare reeks samen met de gevestigde Cubola kwaliteit.

Kenmerkend aan de Cubola Solidare is dat het doek ritsgeleid is. Deze techniek is al langer bekend van de SolidScreen systemen, maar wordt nu ook in de vrijstaande zonwering toegepast. Groot voordeel hiervan is dat  het doek nog veel strakker in het systeem toegepast kan worden en dat doorhangende of afhangende doeken niet meer voorkomen.
Inherent aan de Cubola is dat deze ook in de Solidare variant eindeloos koppelbaar is en zowel volledig vrijstaand als aan de wand gemonteerd kan worden.

  • Solidare ritssysteem toegepast
  • Eindeloos te koppelen
  • Vrijstaande en wandmontage mogelijk
  • Af te sluiten met SolidScreen
  • Maximale breedte 6000 mm
  • Maximale diepte 4000 mm
  • Standaard framekleuren 9010 en 7016 structuur
  • Bediening uitsluitend elektrisch