Bezoek ook
onze andere websites

Zonneschermen

Zonneschermen

Zonneschermen

Zonneschermen zijn ideaal toepasbaar op terrassen als u lekker in de schaduw wilt zitten terwijl de zon onbarmhartig schijnt. De bijzondere constructie van zonneschermen maakt het mogelijk een maximale zonwering te bieden in combinatie met een vrije doorloophoogte. Kleij Gordijnen en Tapijten biedt u een uitgebreide keuze aan zonneschermen en wij voorzien u dan ook graag van een persoonlijk advies op maat.

Terrasscherm Populair

Zonneschermen

De Balance Populair is hét instapmodel van de Sunpoint Balance serie en wordt gekenmerkt door een moderne ronde vormgeving in combinatie met hoogwaardige Sunpoint techniek.

Het doek van de Balance Populair wordt grotendeels beschermd door de bovenkap. Deze bovenkap zorgt er voor dat bij regen het doek niet nat wordt. De Balance Populair is leverbaar in breedtes t/m 550 cm en een uitval t/m 300 cm.

Uw zonwering bedienen vanuit uw luie stoel? Het is allemaal mogelijk met een RTS motor en afstandbediening.

Terrasscherm Coolshade

Zonneschermen

Optimaal genieten van uw eigen terras, zonder de schadelijke invloed van de zon. Dat kan met de Balance Privilege van Sunpoint. De Balance Privilege is een modern gesloten cassettesysteem en wordt gekenmerkt door een stijlvolle ronde vormgeving.

Door de gesloten cassette wordt het doek optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Zo geniet u nog langer van uw zonwering. De Balance Privilege is leverbaar in breedtes t/m 550 cm. De maximale uitval van dit veelzijdige knikarmscherm is 300 cm.

Uw zonwering bedienen vanuit uw luie stoel? Het is allemaal mogelijk met een RTS motor en afstandbediening van Somfy.

Terrasscherm Privilege

Zonneschermen

Optimaal genieten van uw eigen terras, zonder de schadelijke invloed van de zon. Dat kan met de Balance Privilege van Sunpoint. De Balance Privilege is een modern gesloten cassettesysteem en wordt gekenmerkt door een stijlvolle ronde vormgeving. Door de gesloten cassette wordt het doek optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Zo geniet u nog langer van uw zonwering. De Balance Privilege is leverbaar in breedtes t/m 550 cm. De maximale uitval van dit veelzijdige knikarmscherm is 300 cm.Uw zonwering bedienen vanuit uw luie stoel? Het is allemaal mogelijk met een RTS motor en afstandbediening van Somfy.

Terrasscherm Privilege XL

Zonneschermen

De moderne zelfdragende cassette in combinatie met een doekschaal creëren een eigentijdse exclusieve uitstraling. Het scherm is bovendien geschikt voor grotere breedtes.

Door de gesloten cassette wordt het doek optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Zo geniet u nog langer van uw zonwering. De Balance Privilege is leverbaar in breedtes t/m 750 cm. De maximale uitval van dit veelzijdige knikarmscherm is 300 cm.

Uw zonwering bedienen vanuit uw luie stoel? Het is allemaal mogelijk met een RTS motor en afstandbediening van Somfy.

Bravo terrasscherm

Zonneschermen

Het knikarmscherm de Sunpoint Bravo is een van de nieuwste schermen in ons assortiment. De Sunpoint Bravo is een volledig gesloten cassette scherm. Wanneer het scherm gesloten is, zijn alle bewegende delen – inclusief het doek -netjes opgeborgen in een mooie afgeronde cassette.

Opvallen gaat dit scherm zeker, door de strakke compacte vormgeving en is leverbaar in maar liefst 6 kleuren.

Royal Maximus terrasscherm

Dit is DE vervanger van de Royal!

Vanaf medio mei is dit scherm leverbaar, Royal Maximus. Het scherm heeft qua uiterlijk enige gelijkenis met zijn voorganger en de prijsstelling is beter. De afwerking van het scherm mag er zeker zijn en is er op sommige punten vooruitgegaan. Standaard is de Maximus leverbaar in ral 9001 en ral 7016.