Uw gordijnen specialist in Zwarteberg

Kleij Gordijnen en Tapijten

Zwarteberg is vlakbij Breda, wij kunnen u daarom al onze service bieden die wij onze klanten in en rond Breda aanbieden. {test}

Wij adviseren u vakkundig op het gebied van uw interieur. Dit kan gaan over de raamdecoratie of tapijten, maar ook voor zonwering, trappen en vloeren bent u bij ons in goede handen. Wij bieden maatwerk en leveren aan huis. U bent van harte welkom in onze winkel in Breda voor advies, inspiratie en een vrijblijvende offerte.

In de persoon van Jeroen Kleij wendt inmiddels de vierde generatie ‘Kleij’ zijn vakmanschap aan en voorziet u van het beste advies. Niet voor niets is Kleij Gordijnen en Tapijten, gevestigd op de Nieuwe Haagdijk te Breda, sinds jaar en dag hét adres van binnenhuisadvies op maat.

Kleij Gordijnen en Tapijten

Ons karakteristieke pand ademt een bijzondere sfeer waarin u de vele soorten gordijnen en tapijten kunt bekijken die wij in ons assortiment hebben. Daarnaast vindt u er uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, ophangsystemen, (buiten- en binnen)zonwering, tapijten, karpet en marmoleum. Ook kunt u bij ons terecht voor een grote variëteit in vloeren van hout, laminaat en parket. Alle producten worden bij Kleij Gordijnen en Tapijten vakkundig aangemeten en op maat gemaakt.

Naast het (geheel) inrichten van uw huis, adviseren en begeleiden wij ook projecten voor o.a. bedrijfspanden, scholen, horeca, hotels.

Deskundigheid en vakmanschap

Kleij Gordijnen en Tapijten adviseert u deskundig en op maat ten aanzien van uw interieur. Naast klassieke en tijdloze producten vertellen wij u graag over de laatste trends. Of het nu gaat om exclusieve accessoires, (binnen- en buiten)zonwering, vloeren, of gordijnen, bij ons staan ‘deskundigheid’ en ‘vakmanschap’ hoog in het vaandel. U bent bij ons verzekerd van jarenlange ervaring van generatie op generatie, een hoog servicegehalte en een persoonlijke benadering.

Service en advies

De wensen van de klant staan bij ons altijd centraal. Passen en meten doen we dan ook altijd bij u thuis. Afwijkende maten of specifieke ophangsystemen vormen geen enkel probleem. Of uw smaak nu klassiek, romantisch, design of modern is, bij Kleij Gordijnen en Tapijten vindt u een schitterende kwaliteitsoplossing voor vloer- en raamdecoratie.

Ook kunt u bij ons terecht voor het stomen en ophangen van gordijnen of een vochtgehalte meting van parket. Bij uw nieuwe aankoop krijgt u uiteraard advies over het reinigen, onderhouden en eventueel wassen.

Overtuig uzelf en kom langs in onze winkel of maak een afspraak bij u thuis.