Dé revolutie in harde vloerbedekking

COREtec® the original is een ware resolutie in de harde vloerbedekking. Dankzij unieke technologieën en een onverwoestbaar karakter is deze vloer in korte tijd enorm in populariteit gegroeid.

De COREtec® the original bestaat uit een watervaste meerlaagse zwevende vloer met een onderlaag van kurk. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer buitengewoon krasbestendig en vuilafstotend. Ook is hij watervast, wat wil zeggen dat de vloer niet zwelt of krimpt als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer plaatsen in een badkamer is dus geen enkel probleem.

De COREtec® the original kan geleverd worden in exclusieve hout-of tegelmotieven, waardoor er talloze mogelijkheden zijn om de vloer precies aan te laten sluiten bij ieder gewenst interieur.

Een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige zwevende plaatsing. De onderlaag van kurk maakt een extra ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op. Een COREtec® vloer kan je dus probleemloos rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een COREtec® vloer warmer en stiller is. Heeft u interesse in een COREtec® the original vloer? Bij Kleij Gordijnen en Tapijten bent u aan het juiste adres. We adviseren u graag bij u thuis of bij ons in de winkel. Daarnaast meten we de vloer uiteraard bij u thuis in en komen wij de vloer vakkundig en professional bij u installeren.

Kleij Gordijnen en Tapijten
Nieuwe Haagdijk 3
4811 TB Breda
TEL.: 0031 (0)76-5215976