VELUX producten

Kleij heeft ieder soort Velux raamdecoratie die u zich kunt wensen. Wij bieden u een mooie collectie van kwaliteitsmaterialen en decoratieve kleuren en dessins. Geef ook kleur en sfeer aan uw interieur! Kies één van de 175 kleuren en dessins uit onze collectie.

Verduisterende rolgordijnen

Het verduisterende rolgordijn is in gesloten toestand 99% lichtdicht en dus uitermate geschikt voor slaapkamers. De speciale thermocoating aan de achterzijde is sterk reflecterend en houdt voor een deel ongewenste warmte buiten.

Rolgordijnen

Een effectieve, decoratieve en praktische oplossing, die zorgt voor privacy. Een rolgordijn heeft een lichtdoorlatende stof. Een rolgordijn met zijgeleiding is te combineren met een geplisseerd gordijn type FPL.

Geplisseerde gordijnen

Geplisseerde gordijnen zorgen voor prachtige kleuren en lichteffecten en hebben bovendien een enigzins isolerende functie. Geplisseerd gordijn type FPL is bovendien te combineren met verduisteringsgordijn type DKL of rolgordijn type RFL.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn elegant, praktisch en tijdloos. De klassieke manier om zowel de richting als de intensiteit van de lichtinval te regelen. Ideaal voor vochtige ruimten zoals badkamers of keukens.

Insectenhorren

Een effectieve oplossing om vervelende insecten te weren terwijl het dakvenster geopend is.

Bedieningssystemen voor raamdecoratie

Eenvoudige bediening voor raamdecoratieproducten, dakvensters en rolluiken.