VELUX producten

Velux raamdecoratie

Kleij heeft ieder soort Velux raamdecoratie die u zich kunt wensen. Wij bieden u een mooie collectie van kwaliteitsmaterialen en decoratieve kleuren en dessins. Geef ook kleur en sfeer aan uw interieur! Kies één van de 175 kleuren en dessins uit onze collectie.

VELUX
Verduisterende rolgordijnen

Het verduisterende rolgordijn is in gesloten toestand 99% lichtdicht en dus uitermate geschikt voor slaapkamers. De speciale thermocoating aan de achterzijde is sterk reflecterend en houdt voor een deel ongewenste warmte buiten.

VELUX
Rolgordijnen

Een effectieve, decoratieve en praktische oplossing, die zorgt voor privacy. Een rolgordijn heeft een lichtdoorlatende stof. Een rolgordijn met zijgeleiding is te combineren met een geplisseerd gordijn type FPL.

VELUX
Geplisseerde gordijnen

Geplisseerde gordijnen zorgen voor prachtige kleuren en lichteffecten en hebben bovendien een enigzins isolerende functie. Geplisseerd gordijn type FPL is bovendien te combineren met verduisteringsgordijn type DKL of rolgordijn type RFL.

VELUX
Jaloezieën

Jaloezieën zijn elegant, praktisch en tijdloos. De klassieke manier om zowel de richting als de intensiteit van de lichtinval te regelen. Ideaal voor vochtige ruimten zoals badkamers of keukens.

VELUX
Insectenhorren

Een effectieve oplossing om vervelende insecten te weren terwijl het dakvenster geopend is.

VELUX
Bedieningssystemen voor raamdecoratie

Eenvoudige bediening voor raamdecoratieproducten, dakvensters en rolluiken.

Kleij Gordijnen en Tapijten
Nieuwe Haagdijk 3
4811 TB Breda
TEL.: 0031 (0)76-5215976