Marmoleum/Linoleum

Linoleum

Vinyl en linoleum worden vaak als elkaar gelijke gezien, maar in feite zijn het twee hele verschillende vloeren. Linoleum is een 100 % natuurlijk product, samengesteld uit grondstoffen zoals lijnolie, houtmeel, kalksteen en jute. Vinyl vloeren zijn duurzaam en gaan lang mee, maar vloeren van linoleum gaan nog langer mee door de hardheid en samenstelling van de grondstoffen,

Bij Kleij Gordijnen en Tapijten bent u aan het juiste adres voor uw linoleum vloer. Bij ons kunt u terecht voor talloos verschillende vormen, kleuren en soorten linoleum: effen dessins, dessins met vlakjes, overvloeiende kleurstippen, het alom bekende marmermotief, etc. Daarnaast is linoleum verkrijgbaar in banen, stroken en tegels. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben het in ons assortiment. Als afwerking kunt u bij ons kiezen uit uitgebreid assortiment aan decoratieve sierranden, hoeken en plinten.

We adviseren u er graag over in onze winkel, maar we komen vanzelfsprekend ook graag vrijblijvend bij u thuis langs om samen de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Kleij Gordijnen en Tapijten meet eveneens de maten op voor uw vloer. Uiteraard komen we de vloer vervolgens graag bij u leggen. Wij adviseren u ook graag over hoe u uw linoleum het beste kunt onderhouden en reinigen.

Linoleum

Kleij Gordijnen en Tapijten
Nieuwe Haagdijk 3
4811 TB Breda
TEL.: 0031 (0)76-5215976