Karpetten

Met een vloerkleed of karpet brengt u warmte en sfeer in een ruimte. Ook trekt u met een karpet de aandacht op een positieve manier naar de ruimte. Bij Kleij Gordijnen en Tapijten bieden we u een ruime keuze aan karpetten, van eenvoudig en sober tot levendig en modern. Uiteraard kunt u hierbij kiezen uit een ruim aanbod van verschillende materialen, structuren en kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld uit meer dan 400 kleuren kiezen. Bovendien bepaalt u naast de grootte van het karpet ook zelf het type en de kleur van de afwerking. Of u uw karpet nu afgewerkt wilt hebben met een festonrand, een bies of blind gezoomd, alles is mogelijk. In onze winkel vertellen we u graag meer over alle mogelijkheden en opties die wij u kunnen bieden. Wij komen ook graag vrijblijvend bij u thuis om u te adviseren.

Kortom, wij adviseren u graag bij kopen van een karpet. Het is namelijk belangrijk om rekening te houden met de grootte van het oppervlak op de vloer. Om eenheid te creëren in een ruimte, is het bijvoorbeeld belangrijk dat een parket groot genoeg is zodat deze voor een deel onder de bank verdwijnt (dus dat de voorste poten van de bank het karpet staan).

Voor het opdoen van inspiratie verwijzen wij u graag naar de volgende website (Bekijk de catalogus voor meer inspiratie.) of heten wij u graag welkom in onze winkel.

Kleij Gordijnen en Tapijten‎
4.7
Gebaseerd op 63 beoordelingen
powered by Google
yuenni tangyuenni tang
14:23 18 Feb 22
Jeroen heeft bij ons ook in de benedenverdieping de plisségordijnen opgehangen en wat zijn wij weer tevreden! Wat een passie en vakmanschap heeft Jeroen!
Inge Van klaverenInge Van klaveren
09:34 14 Nov 21
Wij zijn super tevreden met het resultaat. Jeroen heeft ons geholpen om de juiste keuze te maken voor gordijnen. Wat ik fijn vind, is dat hij dan ook zelf alles komt opmeten en komt monteren. Je hebt dus altijd met dezelfde persoon te maken. Daarnaast een fijn mens, passievol en oprecht. Bedankt voor jullie goede service. Tot de volgende keer.
Huub van den AkkerHuub van den Akker
14:06 23 Oct 21
We hebben gordijnen gekocht bij Kleij. We zijn hier zeer tevreden over in het bijzonder over het advies hieromtrent en ook over het advies m.b.t. het leggen van de vloer die we elders hadden gekocht. Jeroen is zeer sympathiek en passievol. Helemaal top!
William van OlstWilliam van Olst
12:07 04 Aug 21
Zeer fijne ervaring mee. Snelle, en vooral belangrijk goede service!Na het inplannen van een afspraak komt Jeroen langs om alles in te meten, geeft goed en gericht advies en is gedreven in zijn werk. De montage is ook zo gedaan. Zoals dit bedrijf met hun klanten omgaan kunnen vele een voorbeeld aan nemen.
Aniek MarissinkAniek Marissink
10:09 11 May 21
Jeroen heeft passie voor zijn vak. Vakkundig geholpen en goede service. Erg tevreden!
Ellen BressersEllen Bressers
06:37 19 Feb 21
Afgelopen week is Jeroen onze gordijnen (inclusief fles bubbels!) komen brengen en ophangen. In de drie keer dat we contact hebben gehad met Kleij Gordijnen zijn we alle drie de keren super goed geholpen! De eerste keer in de winkel uitgebreid advies gehad en er is direct een afspraak gepland om thuis te komen kijken. Tijdens deze afspraak thuis hebben wij weer een uitgebreid advies gekregen op basis van onze inrichting en smaak. Dat heeft ervoor gezorgd dat we nu deze prachtige gordijnen in huis hebben hangen in plaats van de saaie grijze gordijnen die wij in eerste instantie in gedachten hadden. Een 10 voor service én kwaliteit!
Ronald MulderRonald Mulder
20:42 11 Nov 20
Na een probleem met onze duettes ook dit keer weer zeer snelle en persoonlijke service!!
Richard LuijkRichard Luijk
09:17 01 Oct 20
Opnieuw een goede service, duidelijke afspraken en mooi resultaat! Wij zij zeer tevreden👌

Kleij Gordijnen en Tapijten
Nieuwe Haagdijk 3
4811 TB Breda
TEL.: 0031 (0)76-5215976

website : kleij.com
mail : info@kleij.com