Karpetten

Met een vloerkleed of karpet brengt u warmte en sfeer in een ruimte. Ook trekt u met een karpet de aandacht op een positieve manier naar de ruimte. Bij Kleij Gordijnen en Tapijten bieden we u een ruime keuze aan karpetten, van eenvoudig en sober tot levendig en modern. Uiteraard kunt u hierbij kiezen uit een ruim aanbod van verschillende materialen, structuren en kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld uit meer dan 400 kleuren kiezen. Bovendien bepaalt u naast de grootte van het karpet ook zelf het type en de kleur van de afwerking. Of u uw karpet nu afgewerkt wilt hebben met een festonrand, een bies of blind gezoomd, alles is mogelijk. In onze winkel vertellen we u graag meer over alle mogelijkheden en opties die wij u kunnen bieden. Wij komen ook graag vrijblijvend bij u thuis om u te adviseren.

Kortom, wij adviseren u graag bij kopen van een karpet. Het is namelijk belangrijk om rekening te houden met de grootte van het oppervlak op de vloer. Om eenheid te creëren in een ruimte, is het bijvoorbeeld belangrijk dat een parket groot genoeg is zodat deze voor een deel onder de bank verdwijnt (dus dat de voorste poten van de bank het karpet staan).

Voor het opdoen van inspiratie verwijzen wij u graag naar de volgende website (Bekijk de catalogus voor meer inspiratie.) of heten wij u graag welkom in onze winkel.

Kleij Gordijnen en Tapijten
Nieuwe Haagdijk 3
4811 TB Breda
TEL.: 0031 (0)76-5215976