Bezoek ook
onze andere websites

Roedes

Roedes

Roede

Gordijnen kunnen op verschillende manieren worden geconfectioneerd en bevestigd. De manier van confectioneren en bevestigen bepaald of gordijnen een huiselijke sfeer krijgen of dat ze juist stijlvol tot hun recht komen. Kleij Gordijnen en Tapijten biedt u een ruim assortiment roedes. Roedes kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. Naast hout kunt u natuurlijk ook kiezen voor roedes van metaal. Chroom en messing zijn al jarenlang populair, en de laatste tijd is er steeds meer vraag naar roedes van roestvrijstaal.

Tegenwoordig zijn roedes een designelement geworden. Dat geldt bij de houten roedes met name voor de eindknoppen. Bij metalen uitvoeringen zijn niet alleen de eindknoppen sierelementen, maar ook de steunen.

Kleij Gordijnen en Tapijten biedt u een ruimte keuze aan roedes. Vervolgens is het aan u om een keuze te maken welke roede u het mooist vindt en welke het beste past bij uw gordijnen. Wij voorzien u graag van advies op maat en passen de afmetingen van uw roede aan op uw ramen.