Bezoek ook
onze andere websites

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in hun interieur. Houten jaloezieën zijn hier een mooi voorbeeld van. Bij Kleij Gordijnen en Tapijten bieden we prachtige houten jaloezieën van Multisol / Toppoint aan. Ze hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, zoals een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstraling.

De lamellen in de houten jaloezieën van Multisol / Toppoint zijn verkrijgbaar in de breedtes 25, 35, 50 en 70 mm. De jaloezieën kunnen zowel met een ladderkoord als een modieuze ladderband uitgevoerd worden. Vanzelfsprekend zijn de houten jaloezieën bij Kleij Gordijnen en Tapijten leverbaar in verschillende warme en trendy kleuren. We komen graag bij u thuis om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden. Vanzelfsprekend kunt u ook voor het onderhouden en schoonmaken van uw houten jaloezieën bij ons terecht.

De warme sfeer van hout haalt u tevens in huis met de rolgordijnen en vouwgordijnen van geweven hout. Geweven hout is verkrijgbaar in vele kleuren Mikado (dunne stokjes) en Zigzag (dunne strookjes). Beide producten worden met een stoffen bies afgewerkt. Kortom, u heeft volop keuze bij Kleij Gordijnen en Tapijten.