Lamellen

Naast horizontale jaloezieën biedt Kleij Gordijnen en Tapijten ook een ruime keuze aan verticale jaloezieën, ook wel lamellen genoemd. Verticale jaloezieën zijn een stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen. Met verticale jaloezieën kunt u zelf de lichtregulering bepalen. Ze zijn dan ook ideaal voor het regelen van de lichtinval en de privacy. Doordat verticale jaloezieën heel eenvoudig opzij te schuiven zijn, wordt in een handomdraai een volledig open raam gecreëerd zodat u optimaal kunt genieten van daglicht. Voor meer privacy kunt u de verticale jaloezieën meer of minder openen.

Verticale jaloezieën zijn beschikbaar in vele materialen, zoals aluminium, kunststof en textiel. Bij Kleij Gordijnen en Tapijten hebben we een grote variëteit aan maten, lopend van 50, 70, 89, 127 tot 250 mm. Wanneer u kiest voor de uitvoering in textiel, kunt u kiezen uit wasbaar, brandvertragend en verduisterd.

In onze winkel hebben wij een grote collectie van verticale jaloezieën zodat u kunt zien wat het beste bij u past. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis om een vrijblijvend advies te geven over wat het beste bij uw wensen en uw interieur past. Als u vervolgens een keuze gemaakt heeft, worden de verticale jaloezieën in ons atelier gemaakt en komen wij de verticale jaloezieën bij u ophangen. Ook voor het schoonmaken en/of reinigen van uw verticale jaloezieën helpen we u graag verder bij Kleij Gordijnen en Tapijten.