Lamellen

Naast horizontale jaloezieën biedt Kleij Gordijnen en Tapijten ook een ruime keuze aan verticale jaloezieën, ook wel lamellen genoemd. Verticale jaloezieën zijn een stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen. Met verticale jaloezieën kunt u zelf de lichtregulering bepalen. Ze zijn dan ook ideaal voor het regelen van de lichtinval en de privacy. Doordat verticale jaloezieën heel eenvoudig opzij te schuiven zijn, wordt in een handomdraai een volledig open raam gecreëerd zodat u optimaal kunt genieten van daglicht. Voor meer privacy kunt u de verticale jaloezieën meer of minder openen.

Verticale jaloezieën zijn beschikbaar in vele materialen, zoals aluminium, kunststof en textiel. Bij Kleij Gordijnen en Tapijten hebben we een grote variëteit aan maten, lopend van 50, 70, 89, 127 tot 250 mm. Wanneer u kiest voor de uitvoering in textiel, kunt u kiezen uit wasbaar, brandvertragend en verduisterd.

In onze winkel hebben wij een grote collectie van verticale jaloezieën zodat u kunt zien wat het beste bij u past. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis om een vrijblijvend advies te geven over wat het beste bij uw wensen en uw interieur past. Als u vervolgens een keuze gemaakt heeft, worden de verticale jaloezieën in ons atelier gemaakt en komen wij de verticale jaloezieën bij u ophangen. Ook voor het schoonmaken en/of reinigen van uw verticale jaloezieën helpen we u graag verder bij Kleij Gordijnen en Tapijten.

Kleij Gordijnen en Tapijten‎
4.7
Gebaseerd op 63 beoordelingen
powered by Google
yuenni tangyuenni tang
14:23 18 Feb 22
Jeroen heeft bij ons ook in de benedenverdieping de plisségordijnen opgehangen en wat zijn wij weer tevreden! Wat een passie en vakmanschap heeft Jeroen!
Inge Van klaverenInge Van klaveren
09:34 14 Nov 21
Wij zijn super tevreden met het resultaat. Jeroen heeft ons geholpen om de juiste keuze te maken voor gordijnen. Wat ik fijn vind, is dat hij dan ook zelf alles komt opmeten en komt monteren. Je hebt dus altijd met dezelfde persoon te maken. Daarnaast een fijn mens, passievol en oprecht. Bedankt voor jullie goede service. Tot de volgende keer.
Huub van den AkkerHuub van den Akker
14:06 23 Oct 21
We hebben gordijnen gekocht bij Kleij. We zijn hier zeer tevreden over in het bijzonder over het advies hieromtrent en ook over het advies m.b.t. het leggen van de vloer die we elders hadden gekocht. Jeroen is zeer sympathiek en passievol. Helemaal top!
William van OlstWilliam van Olst
12:07 04 Aug 21
Zeer fijne ervaring mee. Snelle, en vooral belangrijk goede service!Na het inplannen van een afspraak komt Jeroen langs om alles in te meten, geeft goed en gericht advies en is gedreven in zijn werk. De montage is ook zo gedaan. Zoals dit bedrijf met hun klanten omgaan kunnen vele een voorbeeld aan nemen.
Aniek MarissinkAniek Marissink
10:09 11 May 21
Jeroen heeft passie voor zijn vak. Vakkundig geholpen en goede service. Erg tevreden!
Ellen BressersEllen Bressers
06:37 19 Feb 21
Afgelopen week is Jeroen onze gordijnen (inclusief fles bubbels!) komen brengen en ophangen. In de drie keer dat we contact hebben gehad met Kleij Gordijnen zijn we alle drie de keren super goed geholpen! De eerste keer in de winkel uitgebreid advies gehad en er is direct een afspraak gepland om thuis te komen kijken. Tijdens deze afspraak thuis hebben wij weer een uitgebreid advies gekregen op basis van onze inrichting en smaak. Dat heeft ervoor gezorgd dat we nu deze prachtige gordijnen in huis hebben hangen in plaats van de saaie grijze gordijnen die wij in eerste instantie in gedachten hadden. Een 10 voor service én kwaliteit!
Ronald MulderRonald Mulder
20:42 11 Nov 20
Na een probleem met onze duettes ook dit keer weer zeer snelle en persoonlijke service!!
Richard LuijkRichard Luijk
09:17 01 Oct 20
Opnieuw een goede service, duidelijke afspraken en mooi resultaat! Wij zij zeer tevreden👌

Kleij Gordijnen en Tapijten
Nieuwe Haagdijk 3
4811 TB Breda
TEL.: 0031 (0)76-5215976

website : kleij.com
mail : info@kleij.com