Shutters

Shutters

Shutters zijn bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding en dé ideale zonwering om licht en privacy te regelen. U kunt de lamellen kantelen in elke gewenste stand, of de panelen geheel openklappen. De lamellen zorgen voor een unieke lichtfiltering; u heeft de controle over uw uitzicht, inkijk en lichtinval. 

De shutters van Kleij Gordijnen en Tapijten (merk: Copa) worden gemaakt van de hoogste kwaliteit lindenhout waardoor het een uiterst duurzaam product is. Onze shutters worden op maat gemaakt en zijn in zo’n 30 kleuren leverbaar. Ook voor speciaal gevormde ramen (denk bijvoorbeeld aan bogen en rondingen) kunnen shutters op maat worden gemaakt.  Bovendien zijn shutters ook verkrijgbaar op rails, zodat u de exacte positie kunt bepalen. Ook kunnen er meerdere delen boven elkaar worden geplaatst zodat u deze los van elkaar kunt openen en sluiten. 

Heeft u interesse in shutters? Dan bent u bij Kleij Gordijnen en Tapijten aan de Nieuwe Haagdijk in Breda aan het juiste adres. We komen vanzelfsprekend vrijblijvend bij u thuis langs om samen de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Kleij Gordijnen en Tapijten meet eveneens de maten op voor uw shutters zodat deze altijd goed passen. Nadat de shutters gemaakt zijn in ons atelier, komen we deze graag bij u plaatsen. Ook adviseren wij u graag over het onderhoud en het reinigen van uw shutters.

Shutters

Kleij Gordijnen en Tapijten
Nieuwe Haagdijk 3
4811 TB Breda
TEL.: 0031 (0)76-5215976