Bezoek ook
onze andere websites

PVC vloeren

PVC vloeren

PVC vloeren

Bent u op zoek naar een mooie, onderhoudsvriendelijke kunststof vloer met een natuurlijke en zachte  uitstraling? Wellicht dat een PVC vloer dan wel iets voor u is. Alhoewel nog relatief onbekend bij particulieren, krijgen PVC vloeren langzaamaan steeds meer aandacht. PVC is een soort vinyl, maar dan kwalitatief beter en sterker. PVC vloeren hebben een hoge slijtvastheid, zijn bijzonder duurzaam en hebben als bijkomend voordeel dat het maken van een holle hoek is mogelijk. Daarnaast is PVC eenvoudig schoon te houden en is vloerwarming een perfecte combinatie met een PVC vloer; PVC geleid perfect.

Bij Kleij Gordijnen en Tapijten kunt u voor uw PVC vloer kiezen uit vele kleuren en patronen. Iedere kleur en ieder patroon brengt weer zijn eigen karakter met zich mee, waardoor u de vloer helemaal kunt laten aansluiten bij uw wensen en uw interieur.

Een PVC vloer biedt veel mogelijkheden voor een vriendelijke prijs, zeker wanneer de lange levensduur en het eenvoudige onderhoud in ogenschouw genomen wordt. Wilt u meer informatie over PVC vloeren, of wilt u dit type vloer eens bekijken, dan staan wij u graag te woord bij Kleij Gordijnen en Tapijten. Ook komen we graag vrijblijvend bij u thuis langs om u daar te adviseren.

De verschillende Textura stijlen