Rolgordijnen

Rolgordijnen

Een veel gebruikte vorm van zonwering is het alom bekende rolgordijn. Rolgordijnen zijn dankzij het enorme aanbod aan stoffen en kleuren / patronen in alle interieurs toe te passen. Indien u op zoek bent naar een rolgordijn voor in de slaapkamer, is het aan te raden om een verduisterend rolgordijn te kiezen. Hiermee houdt u het zonlicht tegen en kunt u heerlijk slapen zonder last te hebben van het zonlicht. Bovendien zorgt een verduisterend rolgordijn er tevens voor dat uw slaapkamer minder snel warm wordt. Zoekt een rolgordijn voor in de woonkamer of een andere kamer in uw huis dan de slaapkamer, dan is een licht-doorlatend of duo rolgordijn mogelijk meer geschikt. Meer een dergelijk rolgordijn kunnen mensen van buiten minder goed naar binnen kijken waarmee u privacy creert, maar komt er tegelijkertijd nog wel daglicht naar binnen.

Bij Kleij Gordijnen en Tapijten leveren wij rolgordijnen voor bijna alle typen dakvensters, ook voor alle Velux® dakvensters. Kleij Gordijnen en Tapijten heeft een ruim assortiment rolgordijnen in diverse soorten en maten.

Heeft u interesse in rolgordijnen? Dan bent u bij Kleij Gordijnen en Tapijten aan de Nieuwe Haagdijk in Breda aan het juiste adres. We komen vanzelfsprekend vrijblijvend bij u thuis langs om samen de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Kleij Gordijnen en Tapijten meet eveneens de maten op voor uw rolgordijnen zodat deze altijd goed passen. Nadat de rolgordijnen gemaakt zijn in ons atelier, komen we de rolgordijnen graag bij u plaatsen. Ook voor het schoonmaken en/of reinigen van uw rolgordijnen helpen we u graag verder bij Kleij Gordijnen en Tapijten.

Kleij Gordijnen en Tapijten
Nieuwe Haagdijk 3
4811 TB Breda
TEL.: 0031 (0)76-5215976