Bezoek ook
onze andere websites

Dageraad collectie

Dageraad collectie

De Dageraad Vloeren

Voor de uitstraling van een houten vloer zijn er twee dingen bepalend; het patroon en de afwerking. Met het patroon bedoelen wij het formaat en de legwijze van de afzonderlijke planken en met afwerking de kleur en het onderhoud van uw vloer. Het formaat, het patroon en de afwerking van de vloer zorgen voor een samenspel dat uw vloer karakter geeft en daarmee voor een belangrijk deel de sfeer en het karakter van uw interieur bepalen. Het onderhoud is van belang omdat deze een grote invloed heeft op het gebruiksgemak en het plezier dat u aan de vloer beleefd. Daarom is het belangrijk vooraf bij beide factoren stil te staan. Door te variëren in afwerking en patroon kunt u voor iedere ruimte de gewenste sfeer creëren en de juiste vloer bepalen. De Dageraad Vloeren collectie wordt standaard gepresenteerd in de volgende 8 uitvoeringen waarbij kleur en een formaat elkaar optimaal versterken. Bij Dageraad Vloeren maken wij iedere vloer speciaal voor u, dus als u van deze standaard uitvoeringen af wilt wijken dan is dat uiteraard ook mogelijk.

De dageraad designer: http://www.dageraadvloeren.nl/designer/

Dageraad collectie
Dageraad collectie

Burgdal is een absolute trendkleur, licht en witgrijs, maar met een zweem van groen. Door de semi transparantie kleur is ze rustig terwijl de houtnerf toch goed zichtbaar is. Bovendien is ze makkelijk in het onderhoud, wat u wellicht niet zou verwachten bij zo’n lichte kleur.

Standaard uitgevoerd in een reguliere strook (18 cm breed) van massief hout zodat het onmiskenbaar een plankenvloer is.

Dageraad collectie
Dageraad collectie

Isolde is de grande dame van de Dageraad Vloeren. Een traditionele en karakteristieke vloer die aan ieder interieur een vleugje romantiek en klasse mee zal geven. Afgewerkt met een olie vraagt ze wel regelmatig onderhoud, maar met goede zorg wordt ze met de jaren alleen maar mooier.

Standaard uitgevoerd in een klassieke strook en als visgraat geplaatst om volledig recht te doen aan haar sierlijke en traditionele karakter.

Dageraad collectie
Dageraad collectie

Loven verbergt haar schoonheid, op het eerste gezicht is ze eenvoudig en subtiel, maar juist hierin schuilt haar kracht. Als u langer naar deze Dageraad Vloer kijkt, ziet u haar stralen zonder dat ze te veel de aandacht op eist. Bovendien draagt Loven met haar lichte kleur bij aan een ruimtelijk gevoel.

 Standaard uitgevoerd in een klassieke strook en als visgraat geplaatst waardoor ze iets stoers krijgt.

Dageraad collectie
Dageraad collectie

Meidauw brengt u terug naar vervlogen tijden. Deze vloer benaderd het beste de uitstraling van een authentieke vloer in een oud landhuis. Met de Meidauw haalt u een mooie rustige vloer in huis waar u nog vele jaren plezier van zult hebben.

 Standaard uitgevoerd in een reguliere strook (18 cm breed) van massief hout zodat het onmiskenbaar een plankenvloer is.

Dageraad Raslaer
Dageraad collectie

Raslaer is een stoere en robuuste vloer, de combinatie van het verouderde effect en de sleetse uitstraling roept een sfeer op van zon, zee en strand. Raslaer heeft een duidelijk karakter en creëert dankzij de lichte kleur een ruimtelijk gevoel.

 Standaard uitgevoerd in een reuze strook (26 cm breed) om het robuuste karakter te benadrukken.

Dageraad Steindor
Dageraad Steindor

Steindor is een van de meest vernieuwende en trendy afwerkingen die er op dit moment mogelijk zijn. Door de hightech afwerking wordt de tekening van het hout extra benadrukt zonder dat de gehele vloer druk wordt. Steindor is een onderhoudsarme vloer die ook goed plaatselijk bij te werken is.

 Standaard uitgevoerd in een reguliere strook (18 cm breed) van massief hout omdat dit het robuuste karakter van de vloer versterkt.

Dageraad Volrijck
Dageraad collectie

Volrijck heeft de meest natuurlijke uitstraling van de Dageraad Vloeren. Afgewerkt met een onzichtbaar product. Waardoor de vloer zowel natuurlijk oogt als voelt. De uitstraling van een onbehandelde vloer met het gemak van lakvloer.

 Standaard uitgevoerd in een reuze strook (26 cm breed) in een rustieke sortering om de grandeur van het eikenhout volledig tot zijn recht te laten komen. Met een kleine vellingkant zodat eventuele hoogteverschillen niet opvallen.

Dageraad Zonnewin
Dageraad collectie

Zonnewin is een moderne en stijlvolle afwerking die door slijtage alleen maar mooier en meer doorleefd zal worden. Een kleur die zowel trendy als klassiek kan zijn afhankelijk van het interieur waarin je haar plaatst. Afgewerkt met een olie zal ze onderhouden moeten worden om de kleur op peil te houden, maar als u voor een versleten uitstraling gaat is dit niet noodzakelijk.

 Standaard uitgevoerd in een klassieke mozaik ontstaat er een spannend contrast tussen een moderne en eigentijdse afwerking en een traditioneel patroon.

Kleij Gordijnen en Tapijten
Nieuwe Haagdijk 3
4811 TB Breda
TEL.: 0031 (0)76-5215976