Inbetween

Inbetween gordijnen, ook wel eens kortweg inbetweens genoemd, zijn lichtdoorlatende gordijnen die qua structuur en dikte tussen vitrages en overgordijnen in zitten. Inbetweens zijn transparant, maar laten door de dikkere weving en draad wel minder licht door dan vitrages. Hierdoor kunt u overdag van binnen naar buiten kijken, maar andersom kan dit niet (mensen kunnen dus niet bij u naar binnen kijken). Als het buiten donker is, is het precies tegenovergesteld: van buitenaf zijn binnen contouren te zien als er licht is binnen. De stof van Inbetween gordijnen is licht waardoor het uw woonkamer een ruimtelijk effect geeft. Inbetweens zijn dan ook veelal in lichte, ecru en champagne-achtige tinten verkrijgbaar.

Heeft u interesse in Inbetween gordijnen? Dan bent u bij Kleij Gordijnen en Tapijten aan de Nieuwe Haagdijk in Breda aan het juiste adres. Bij Kleij Gordijnen en Tapijten vindt u namelijk bekende, kwalitatieve merken met veel verschillende neutrale, klassieke en modieuze dessins. We bieden u dan ook een grote collectie Inbetween Gordijnen. We komen vanzelfsprekend vrijblijvend bij u thuis langs om samen de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Kleij Gordijnen en Tapijten meet eveneens de maten op voor uw Inbetween gordijnen zodat deze altijd goed passen. Nadat de Inbetween gordijnen gemaakt zijn in ons atelier, komen we de gordijnrails en de Inbetween gordijnen graag bij u plaatsen. Ook voor het schoonmaken en/of reinigen van uw Inbetween gordijnen helpen we u graag verder bij Kleij Gordijnen en Tapijten.

Kleij Gordijnen en Tapijten‎
4.7
Gebaseerd op 63 beoordelingen
powered by Google
yuenni tangyuenni tang
14:23 18 Feb 22
Jeroen heeft bij ons ook in de benedenverdieping de plisségordijnen opgehangen en wat zijn wij weer tevreden! Wat een passie en vakmanschap heeft Jeroen!
Inge Van klaverenInge Van klaveren
09:34 14 Nov 21
Wij zijn super tevreden met het resultaat. Jeroen heeft ons geholpen om de juiste keuze te maken voor gordijnen. Wat ik fijn vind, is dat hij dan ook zelf alles komt opmeten en komt monteren. Je hebt dus altijd met dezelfde persoon te maken. Daarnaast een fijn mens, passievol en oprecht. Bedankt voor jullie goede service. Tot de volgende keer.
Huub van den AkkerHuub van den Akker
14:06 23 Oct 21
We hebben gordijnen gekocht bij Kleij. We zijn hier zeer tevreden over in het bijzonder over het advies hieromtrent en ook over het advies m.b.t. het leggen van de vloer die we elders hadden gekocht. Jeroen is zeer sympathiek en passievol. Helemaal top!
William van OlstWilliam van Olst
12:07 04 Aug 21
Zeer fijne ervaring mee. Snelle, en vooral belangrijk goede service!Na het inplannen van een afspraak komt Jeroen langs om alles in te meten, geeft goed en gericht advies en is gedreven in zijn werk. De montage is ook zo gedaan. Zoals dit bedrijf met hun klanten omgaan kunnen vele een voorbeeld aan nemen.
Aniek MarissinkAniek Marissink
10:09 11 May 21
Jeroen heeft passie voor zijn vak. Vakkundig geholpen en goede service. Erg tevreden!
Ellen BressersEllen Bressers
06:37 19 Feb 21
Afgelopen week is Jeroen onze gordijnen (inclusief fles bubbels!) komen brengen en ophangen. In de drie keer dat we contact hebben gehad met Kleij Gordijnen zijn we alle drie de keren super goed geholpen! De eerste keer in de winkel uitgebreid advies gehad en er is direct een afspraak gepland om thuis te komen kijken. Tijdens deze afspraak thuis hebben wij weer een uitgebreid advies gekregen op basis van onze inrichting en smaak. Dat heeft ervoor gezorgd dat we nu deze prachtige gordijnen in huis hebben hangen in plaats van de saaie grijze gordijnen die wij in eerste instantie in gedachten hadden. Een 10 voor service én kwaliteit!
Ronald MulderRonald Mulder
20:42 11 Nov 20
Na een probleem met onze duettes ook dit keer weer zeer snelle en persoonlijke service!!
Richard LuijkRichard Luijk
09:17 01 Oct 20
Opnieuw een goede service, duidelijke afspraken en mooi resultaat! Wij zij zeer tevreden👌

Kleij Gordijnen en Tapijten
Nieuwe Haagdijk 3
4811 TB Breda
TEL.: 0031 (0)76-5215976

website : kleij.com
mail : info@kleij.com