Overgordijnen

Overgordijnen zijn de sfeermakers in uw woning. Overgordijnen zijn dan ook een ideale manier om uw kamer sfeervol aan te kleden. Ze zorgen voor huiselijkheid en stralen warmte uit. Ook zorgt het voor privacy: zijn uw overgordijnen namelijk dicht, dan is er helemaal niets doorheen te zien. Bovendien beschermen ze uw meubels tegen al te fel zonlicht en hebben overgordijnen, naast een isolerende werking, een positieve invloed op de akoestiek van uw woning.

Kleij Gordijnen en Tapijten biedt u advies en een keuze uit een ruime collectie kamer hoge stoffen welke naadloos verwerkt kunnen worden. Wij gebruiken daarbij enkel de beste kwaliteit gordijnstoffen. Hierdoor weet u zeker dat de overgordijnen soepel vallen en lang mee zullen gaan. Doordat u er voor kunt kiezen om het gordijn als het ware uit één stuk te laten bestaan, valt uw gordijn mooier en voorkomt u patroonverlies. Voor ieder interieur bieden we met ons breed assortiment aan kleuren en stoffen bij Kleij Gordijnen en Tapijten de perfecte oplossing.

U bent van harte welkom in onze winkel aan de Nieuwe Haagdijk in Breda om een kijkje te nemen naar de grote collectie van overgordijnen zodat u kunt zien wat het beste bij u past. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis om aan de hand van verschillende stalen een vrijblijvend advies te geven over wat het beste bij uw wensen en uw interieur past. Als u vervolgens een keuze gemaakt heeft, worden de overgordijnen in ons atelier gemaakt en komen wij de overgordijnen bij u ophangen. Ook voor het schoonmaken en/of reinigen van uw overgordijnen helpen we u graag verder bij Kleij Gordijnen en Tapijten.

Kleij Gordijnen en Tapijten
Nieuwe Haagdijk 3
4811 TB Breda
TEL.: 0031 (0)76-5215976