Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn één van de nieuwe trends op het gebied van raamdecoratie en een mooi alternatief voor bijvoorbeeld vitrages of overgordijnen. Het zijn brede panelen die uitstekend te gebruiken zijn als venster- of wanddecoratie, maar ook bijvoorbeeld als scheidingswand. Doordat u de panelen helemaal open of dicht kunt schuiven ontstaan er bijzondere lichteffecten en heeft u zelf de controle over de hoeveelheid licht en privacy in uw kamer.

Paneelgordijnen worden gemaakt van verticale banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden (panelen) en die los van elkaar te bedienen zijn. U kunt er hierbij voor kiezen om verschillende panelen in één gordijn te combineren, maar u kunt ook transparante en niet-transparante stoffen combineren voor een speels lichteffect. Er zijn diverse bedieningsmogelijkheden, bijvoorbeeld met trekstang of trekkoord.

Heeft u interesse in paneelgordijnen? Dan bent u bij Kleij Gordijnen en Tapijten aan de Nieuwe Haagdijk in Breda aan het juiste adres door de eindeloze variaties aan mogelijkheden die wij u bieden.

We komen vanzelfsprekend vrijblijvend bij u thuis langs om samen de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Kleij Gordijnen en Tapijten meet eveneens de maten op voor uw paneelgordijnen zodat deze altijd goed passen. Nadat de paneelgordijnen gemaakt zijn in ons atelier, komen we deze graag bij u plaatsen. De panelen van gordijnstoffen zijn met de hand te wassen. Op onze website vindt u daarvoor een aantal tips, maar u kunt daarvoor uiteraard ook altijd langskomen bij onze winkel.