Bezoek ook
onze andere websites

Vitrage

Vitrage

Vitrage

Vitrages zijn dunne, sterke gordijnen (ook wel glasgordijnen genoemd), gemaakt van een transparante stof. Doordat vitrages het buitenlicht verzachten, zorgen ze voor een warm, sfeervol geheel in uw interieur. Bovendien dragen vitrages bij aan het beperken van de inkijk van buitenaf. Een vitragegordijn geeft een prachtige en rustige uitstraling aan uw interieur, ook in combinatie met eventuele overgordijnen. Bovendien zijn vitrages decoratief en zorgen ze voor meer privacy.

Kleij Gordijnen en Tapijten in Breda biedt u een uitgebreid assortiment vitrages. U kunt hierbij denken aan gedessineerde vitrages als uni vitrages. Ook kunt u bij Kleij Gordijnen en Tapijten kiezen voor talloze kleuren (o.a. verschillende tinten wit, grijs, beige, taupe, bruin, etc.).

In onze winkel hebben wij een grote collectie van vitrages zodat u kunt zien wat het beste bij u past. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis om aan de hand van verschillende stalen een vrijblijvend advies te geven over wat het beste bij uw wensen en uw interieur past. Als u vervolgens een keuze gemaakt heeft, worden de vitrages in ons atelier gemaakt en komen wij de vitrages bij u ophangen. Ook voor het schoonmaken en/of reinigen van uw vitrages helpen we u graag verder bij Kleij Gordijnen en Tapijten.