Laminaat

laminaat

Wanneer uw voorkeur uit gaat naar een stijlvolle, maar slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer, dan is laminaat wellicht een geschikte keuze voor u. Laminaat heeft de uitstraling van een echte parketvloer, maar met de praktische voordelen van een laminaatvloer. Als leverancier van o.a. Quick Step biedt Kleij Gordijnen en Tapijten u een uitgebreide keuze aan hoogwaardige kwaliteit laminaat in verschillende uiteenlopende dessins. Laminaat is verkrijgbaar in zowel stroken en tegels, wat vele variatiemogelijkheden biedt. Daarnaast is laminaat verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en dessins zodat er altijd wel iets te vinden is dat past bij uw interieur en wensen.

In onze winkel aan de Nieuwe Haagdijk te Breda laten we u graag ons brede aanbod laminaat zien. We komen vanzelfsprekend ook graag vrijblijvend bij u thuis langs om samen de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. We meten de maten op van uw vloer en zodra de vloer binnen is, leggen we deze uiteraard graag bij u. Naast het leggen van het laminaat adviseren we u ook graag over hoe u uw laminaat het beste kunt onderhouden en reinigen zodat u lang plezier heeft van uw vloer. Klantgerichtheid en klantentevredenheid staan hoog in het vaandel bij Kleij Gordijnen en Tapijten.

Kleij Gordijnen en Tapijten‎
4.7
Gebaseerd op 63 beoordelingen
powered by Google
yuenni tangyuenni tang
14:23 18 Feb 22
Jeroen heeft bij ons ook in de benedenverdieping de plisségordijnen opgehangen en wat zijn wij weer tevreden! Wat een passie en vakmanschap heeft Jeroen!
Inge Van klaverenInge Van klaveren
09:34 14 Nov 21
Wij zijn super tevreden met het resultaat. Jeroen heeft ons geholpen om de juiste keuze te maken voor gordijnen. Wat ik fijn vind, is dat hij dan ook zelf alles komt opmeten en komt monteren. Je hebt dus altijd met dezelfde persoon te maken. Daarnaast een fijn mens, passievol en oprecht. Bedankt voor jullie goede service. Tot de volgende keer.
Huub van den AkkerHuub van den Akker
14:06 23 Oct 21
We hebben gordijnen gekocht bij Kleij. We zijn hier zeer tevreden over in het bijzonder over het advies hieromtrent en ook over het advies m.b.t. het leggen van de vloer die we elders hadden gekocht. Jeroen is zeer sympathiek en passievol. Helemaal top!
William van OlstWilliam van Olst
12:07 04 Aug 21
Zeer fijne ervaring mee. Snelle, en vooral belangrijk goede service!Na het inplannen van een afspraak komt Jeroen langs om alles in te meten, geeft goed en gericht advies en is gedreven in zijn werk. De montage is ook zo gedaan. Zoals dit bedrijf met hun klanten omgaan kunnen vele een voorbeeld aan nemen.
Aniek MarissinkAniek Marissink
10:09 11 May 21
Jeroen heeft passie voor zijn vak. Vakkundig geholpen en goede service. Erg tevreden!
Ellen BressersEllen Bressers
06:37 19 Feb 21
Afgelopen week is Jeroen onze gordijnen (inclusief fles bubbels!) komen brengen en ophangen. In de drie keer dat we contact hebben gehad met Kleij Gordijnen zijn we alle drie de keren super goed geholpen! De eerste keer in de winkel uitgebreid advies gehad en er is direct een afspraak gepland om thuis te komen kijken. Tijdens deze afspraak thuis hebben wij weer een uitgebreid advies gekregen op basis van onze inrichting en smaak. Dat heeft ervoor gezorgd dat we nu deze prachtige gordijnen in huis hebben hangen in plaats van de saaie grijze gordijnen die wij in eerste instantie in gedachten hadden. Een 10 voor service én kwaliteit!
Ronald MulderRonald Mulder
20:42 11 Nov 20
Na een probleem met onze duettes ook dit keer weer zeer snelle en persoonlijke service!!
Richard LuijkRichard Luijk
09:17 01 Oct 20
Opnieuw een goede service, duidelijke afspraken en mooi resultaat! Wij zij zeer tevreden?

Kleij Gordijnen en Tapijten
Nieuwe Haagdijk 3
4811 TB Breda
TEL.: 0031 (0)76-5215976

website : kleij.com
mail : info@kleij.com